Όροι χρήσης

ΕΓΓΡΑΦΗ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στίς υπηρεσίες του www.likekaikerdise.com συμφωνεί να:

α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το likekaikerdise.com στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και

β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

γ) λαμβάνει Newsletter με ενημερώσεις, προσφορές και διαγωνισμούς του www.likekaikerdise.com και του www.iwp.com.cy 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το likekaikerdise δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο likekaikerdise.com και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο NewsLetter μας και θα λαμβάνετε τους νέους διαγωνισμούς στο email σας.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται σε λίστα (βάση δεδομένων) που θα τηρεί το likekaikerdise.com.

Μετά την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού και σε χρονική διάρκεια εντός μιας 1 ημέρας, ανακοινώνεται  και η ώρα κλήρωσης του νικητή.

Η κλήρωση μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένη μέσω του καναλιού του likekaikerdise.com στο youtube.com. Το εν λόγω βίντεο της κλήρωσης υπάρχει διαθέσιμο στο κανάλι της Ιστοσελίδας στο YouTube και μεταδίδεται επίσης από τη σελίδα.

Ανακοινώσεις νικητών στην Ιστοσελίδα λίγες ώρες μετά από την κλήρωση. Ο νικητής θα ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής του δώρου, κατόπιν επικοινωνίας (τηλεφωνικής ή μέσω e-mail) εντός τριών (3) ημερών από την ημέρα ανάδειξής του. Κατά την επικοινωνία θα ζητείται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, κ.λ.π.) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του δώρου.

Το likekaikerdise.com αναλαμβάνει την αποστολή του δώρου στον νικητή σε περίπτωση δικής του αποκλειστικά διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που η επικοινωνία με τον νικητή δεν είναι εφικτή (μετά από τρεις (3) ανεπιτυχείς προσπάθειες επικοινωνίας) ή/και η συμμετοχή θεωρηθεί άκυρη. H κλήρωση επαναλαμβάνεται για να ανακοινωθεί ο αμέσως επόμενος τυχερός.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε διευκρίνιση και παροχή πληροφοριών σχετική με τη χρήση του site οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site.

iWP & Brand-Building

Freee WiFi Partner

Κατασκευή Ιστοσελίδων

 

Newsletter

 

Επιγραφές Πινακίδες LED by Expoteam

Urologist Cyprus